Tuingracht 7a
1483 AP De Rijp
Tel: 0299-746644
Neem contact op

 • Hypotheek De Rijp

  Hypotheken

  Een financiering die jarenlang voor plezier zorgt.

 • Verzekeringen De Rijp

  Verzekeringen

  Altijd een persoonlijk advies.

 • Lening De Rijp

  Financieringen

  Duidelijk overzicht van de voor- en de nadelen.

 • Pensioen De Rijp

  Pensioen

  Zorg dat u kunt genieten van uw oude dag!

 • Overig De Rijp

  Overig

  Ook voor de overige zaken in onze branche
  bent u bij ons aan het goede adres!

Deskundig en persoonlijk financieel advies in De Rijp

Financieel adviseur

Paul van Dijk Financieel Advies is een jong bedrijf met een verfrissende blik op de financiële dienstverlening.

Paul van Dijk is sinds 1990 actief als financieel adviseur en heeft zijn jarenlange ervaring opgebouwd bij Ascoba Financiële Diensten (De Rijp), Teunisse Makelaars (Purmerend) en Fortis Bank Nederland/ABN AMRO (Volendam).

Per 1 januari 2011 zijn Simone en Paul van Dijk hun eigen onderneming begonnen omdat zij graag willen inspelen op de behoeftes van de consument en stellen de klant centraal. Het nieuwe bedrijf combineert de ouderwetse service en het persoonlijk contact met de nieuwe onafhankelijke beloningstructuur in combinatie met de laatste ontwikkelingen in automatisering en sociale media.

In zijn privétijd is Paul erg betrokken bij voetbal in zijn algemeenheid en SV De Rijp in het bijzonder. Bij deze club heeft hij diverse functies betreden zoals jeugdleider en voorzitter van de PR Sponsorcommissie.

Per 1 januari 2012 is het kantoor verhuisd naar de fraaie locatie aan het Westeinde 42 te De Rijp. In deze voormalige dokterspraktijk voelt het bedrijf zich al een vis in het water. Meer ruimte, mooie uitstraling, diverse spreekkamers en... een onbetaalbaar uitzicht op de Eilandspolder zodat de polder uitstraling van het kantoor wederom is gewaarborgd.